Events

CALENDAR

<<<February 2021>>>
MTWTFSS
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
1234567

Love Stories


Holstebro
4 -12 June 2011

HOLSTEBRO FESTUGE VIII

4. - 12. juni 2011

 

Kærlighedshistorier

 

Uden Eros går det galt - de gamle grækere vidste det. Guden Eros - der er gud for Kærligheden - er nemlig også bestyrer af livets fundamenter: Venskab, ømhed, solidaritet og elskov.

Mød ham, mød Eros og meget mere i den ottende Holstebro Festuge: Kærlighedshistorier!

 

hjerte_lille.gif hjerte_lille.gif hjerte_lille.gif

 

Holstebro Festuge

Det er en stor glæde - og i stor festugekærlighed - endnu engang at kunne byde velkommen til Holstebro Festuge.

 

Det hele startede i 1989, da Odin Teatret ville fejre sin 25 års fødselsdag og invitere holstebroerne til nogle teateroplevelser, som lå ud over dem, teatret normalt inviterede til. Men så fik det den ide, at også andre af byens institutioner måske kunne gøre det samme inden for deres område, så mange forskellige aktiviteter kunne finde sted i den samme periode og blive præsenteret for Holstebros borgere som én stor buket: Holstebro Festuge. Den ide tog byens øvrige institutioner godt imod.

 

Men med til historien hører også, at Odin Teatret faktisk end ikke havde tænkt på, at festugen skulle være en tilbagevendende begivenhed. Det var først, da flere af de mennesker, der havde oplevet de mange begivenheder, fortalte, at det havde været et spændende initiativ og ville vide, hvornår den næste festuge skulle finde sted, at Odin Teatret besluttede sig for at gå i gang med festuge nummer to. Derefter kom nummer tre - og fire, og så videre.

 

Det helt særlige ved Holstebro Festuge er, at den med årene har udviklet nogle helt specielle teaterarrangementer, hvor et stort antal holstebroere og lokale foreninger og organisationer deltager aktivt og samarbejder med festugens professionelle kunstnere. Det drejer sig om omfattende, ofte udendørs teaterarrangementer, som Odin Teatret og teatrets internationale gæstekunstnere sætter i scene.

 

P-image8_web.gif

 

Den usynlige by

Årets store, spektakulære teaterarrangement bliver multiforestillingen Den usynlige by, som det italienske teater, Teatro Potlach, står for sammen med mange grupper, foreninger og enkeltpersoner fra Holstebro. Den usynlige by vil 9. - 11. juni udspille sig hver aften i og rundt om Beredskabsgården og Odin Teatret i Særkærparken. Odin Teatret og de inviterede teaterkompagnier Teatro Potlach, Teatro tascabile di Bergamo, og Pontedera Teatro - alle fra Italien - og den internationale gruppe Jasonites og Clairobasper - sammen med skakklubben, lokale musikere, OrkesterEfterskolen, Balletskolen, Musikskolen, mavedansere, kajakklub, strikkeklub og mange flere vil medvirke. Ca. 150 optrædende i alt. Den usynlige by er en multimedieforestilling, hvor diverse scener, musikstykker, installationer, koreografiske forløb, rekonstruktioner, lysopsætninger og scenografiske indgreb afdækker en skjult og hemmelig by inde bag det Holstebro, vi alle kender: Holstebros underbevidsthed og sjæl åbenbarer sig for os.

 

Men glæd jer: Hele ugen bliver en tæt vævning af overraskende, komiske, utænkelige, kærlige, fantasifulde forestillinger, begivenheder, indgreb med sange, dramatiske optrin, musik, oplæsninger - alt farvet af det valgte tema: Kærlighedshistorier.

 

Rigtig god fornøjelse!

 

Teatro Potlach (Fara Sabina, Italien)

Teatro Potlach er en 35 år gammel, italiensk teatergruppe, grundlagt af Pino di Buduo, teatrets leder og instruktør. Teatro Potlach har arbejdet med alle teatrets genrer og opfører både inden- og udendørsforestillinger, som gruppen spiller overalt i verden med stor succes. Med sig til festugen har Teatro Potlach medbragt flere forskellige forestillinger fra sit omfattende repertoire: En verdensomsejling under havet, Fernandos fortællinger, Orkesterdirigenter foruden gadeparader og en række mindre, sceniske optrin. Og så naturligvis multiforestillingen Den usynlige by. Alle forestillingerne henvender sig til både børn og voksne. Yderligere oplysninger under de enkelte forestillingers spilletider.

 

Festuge News

Under festugen vil et lille, men professionelt filmhold drage rundt og optage fra aktiviteterne. Når dagen går på hæld, bliver disse reportager vist på storskærmen på Musikteatret. Det er filmselskabet Aesopstudio, Italien, der står for dette.

 

TTB,-FU,-VALSE---palloni.gif

 

Teatro tascabile di Bergamo (Bergamo, Italien)

Den italienske gruppe, der er kendt verden over for sine poetiske gadeforestillinger, har deltaget i mange af Holstebros festuger til stor fornøjelse for holstebroerne og turister i byen. Med sig til Holstebro bringer gruppen de imponerende smukke udendørsforestillinger Valse, Albatri og Historier fra pærehaven, klovneforestillingen Min herre, sikke noget! samt flere andre. Forestillingerne vil blive spillet på skoler, i centrum og i kvarterer rundt omkring i byen samt i storkommunen.

 

PoesiKaravanen

En karavane bestående af en af Marokkos mest kendte poeter, Abdallah Zrika, hans kone Touria Hadraoui, selv kendt forfatter og berømt sanger i den marokkanske malhun-tradition, den danske digter Thomas Boberg, den fransk-italienske perkussionist Francesco Agnello, det dansk-tyske musikerpar Uta Motz og Anders Allentoft, Iben Nagel Rasmussen, der medbringer digte af sin far, Halfdan Rasmussen samt Ulrik Skeel - og nogle gange med overraskende gæster - vil i ugen rejse rundt i hele Holstebro Kommune - med et enkelt smut til Lemvig - og underholde med digtoplæsning, musik og sang på små og store steder - kendte som ukendte.

 

Down by the River Saloon!

Frans Winther har skrevet både musikken, manuskriptet og instrueret denne forestilling med blandt andre et stort antal unge mennesker fra Holstebros frodige talentmiljø i Dansk Talentakademi. Forestillingen opføres tre gange fra den 3. juni i Musikteatret Holstebros store sal. Dens tema er helt fremme i forreste linie. River Saloon er et faktisk eksisterende værtshus i Holstebro - og særdeles populært blandt byens unge. Forestillingen koreograferes af engelske Hayley Ketteringham-Coton og brasilianske Augusto Omolú, baseret på street dance, hip hop og candomblé dans. Scenografi og kostumer: Jan de Neergaard. Produktion: Per Bech Jensen.

 

jasonites-1---web.gif

 

Jasonites

Denne internationale gruppe blev formet under den sidste festuge i Holstebro i forbindelse med opsætningen af forestillingen Medeas bryllup, instrueret af Eugenio Barba. Gruppen har specialiseret sig i teateraktiviteter med musik, sang, dans og klovneagtige optrin, der gør gruppen velegnet til at optræde i mange forskellige sammenhænge på skoler, plejehjem og ved forskellige lejligheder, hvor mange mennesker er samlet. Det foregår blandt andet med den stærkt komiske Shakespills, som ens lattermuskler skal være i god form for at kunne tåle at se. Jasonites har flere gange gæstet Holstebro siden den sidste festuge i 2008 og har opnået en stor stjerne hos holstebroerne med deres sprudlende og fantasifulde humør.

 

Ageless og Dance of Love

Odin Teatret har til Kærlighedshistorier organiseret to workshops i ugerne frem til festugens begyndelse for et større antal, internationale deltagere. Under ledelse af Julia Varley, Tage Larsen, Augusto Omolú fra Odin Teatret og Deborah Hunt fra Maskhunt Motions, Puerto Rico, og med assistance af instruktøren Anna Stigsgaard vil de to hold workshopdeltagere forme to særdeles spektakulære grupper, der vil bidrage til festugen med diverse teatermæssige indgreb og aktiviteter.

 

Den globale landsby

Kai Bredholt fra Odin Teatret står for Den globale landsby midt på pladsen foran Holstebro Kirke, hvor der to gange om dagen vil udspille sig en række spændende begivenheder. Både formiddag og eftermiddag vil forskellige festugegæstekunstnere kigge forbi. Om formiddagen for at udveksle sange og danse med landsbyens beboere. Om eftermiddagen for at deltage i forestillingen Vort livs kærlighedshistorie, hvor der også er medvirken af får, gangstativer, en hest, tårnklatrere, en dansk banjospiller, en tamilsk violinist, pensionister og karatekæmpere. Forestillingen afsluttes altid med en velklingende festpolonaise. Den norske billedhugger, Marit Benthe Norheim, har generøst udlånt 11 store skulpturer, som bliver en del af forestillingen. Det er Odin Teatret, der arrangerer sammen med Holstebro Kirke, Flamencoforeningen A Compas og Skibet på kanten.

 

abito0201_520web.gif

 

Pontedera Teatro (Pontedera, Italien)

Loving Lisboa er en gadeforestilling af Pontedera Teatro: En kærlighedserklæring til den store portugisiske digter Fernando Pessoa og hans elskede fødeby Lissabon. Akkompagneret af musik og sange fra Portugal - fra dansable viras til den melankolske fado - fremmaner 11 sortklædte figurer til cykels stemningen i den smukke portugisiske hovedstad.

I forestillingen kommer de imaginære digtere, som Pessoa opfandt og som signerede hans værker, til live. De ledsager Pessoa gennem byen på deres cykler, falder, cykler til himmels eller danser tango med cyklerne på vej tilbage mod et Lissabon, der måske kun eksisterer i Pessoas værker.

 

Hjertestier

En vandreforestilling med den internationale gruppe Ageless Love, Pontedera Teatro på cykler, Jasonites, I Wayan Bawa fra Bali, Deborah Hunt fra Puerto Rico, Odin Teatret og lokale historiefortællere og foreninger. Forestillingen besøger parker, huse, gader, kirker og skoler i Holstebro, som har en særlig kærlighedshistorie at fortælle. Idet forestillingen hver aften følger en ny rute, bliver historierne fortalt med ord, sange, musik, masker og billeder. Tilskuerne kan bidrage til begivenheden ved at klæde sig fint på som var de til bryllup og ved at pynte deres transportmiddel: Deres biler (søndag den 5.6.), deres cykler (mandag den 6.6.) eller deres fødder (tirsdag og onsdag den 7. & 8.6.). Se de forskellige dages mødested i programmet.

 

hjerte-14_01.gif

Kærlighedserklæringer

De to internationale grupper Ageless Love og Dance of Love, I Wayan Bawa fra Bali, Deborah Hunt fra Puerto Rico og Odin Teatret besøger institutioner, foreninger, skoler, pladser, politistationer, museer, hospitaler, postkontorer, biblioteker, plejehjem og bagere i hele Holstebro kommune for at fremføre en kærlighedserklæring til en bog, en kage, en skulptur, solen og månen, til frikvarter, til rynker, til et øje, til et postbud, til en forhenværende borgmester, til en nyfødt baby...

 

Stævnemøde

De internationale grupper Ageless Love og Dance of Love, Pontedera teatro på cykler, Jasonites, I Wayan Bawa fra Bali, Cleber Paixão fra Brasilien, Deborah Hunt fra Puerto Rico og Odin Teatret indtager en landsby for at lave en byttehandel af kærlighedshistorier, som fortælles både af de fremmede skuespillere og musikere og af de lokale. To forskellige væsener mødes uden at kende mødets udfald: Aftenen kredser om spændingen og glæden ved at mødes.

 

En serenade til Holstebro

Den traditionelle Festuge-parade lørdag morgen inddrager alle Festugens inviterede kunstnere, nogle dyr, en cykel og Ageless Love's store dukke-bryllupspar; der vil blive sunget serenader på sprog fra hele verden fra gaderne til vinduer og balkoner langs Gågaden og torvene i Holstebro bymidte.

 

Diverse

Fra mandag til fredag vil Mariachi Orkestret, Las 3 Palomas, drage rundt i Holstebro sammen med forelskede holstebroere og synge kærlighedsserenader på byens arbejdspladser for den udkårne. Det kan være kassedamen i Kvickly, Louise i 3. klasse på Sct. Jørgens Skole eller sekretæren på revisorkontoret, osv. Reglen er, at den forelskede selv skal være til stede og komme med orkestret.

Clairobasper er en gruppe elskende sjæle klædt i hvidt, der i festugen vil dukke op på de mest uventede steder og foretage sig de mest forunderlige handlinger under ledelse af Donald Kitt.

Dance of Love vil udover de i programmet anførte dukke op på mange andre tidspunkter og steder i hele kommunen, hvor folk samles og på 10 minutter fortælle alt om kærlighedens sande væsen.

 

Holstebro Tangofestival 2011

Lancering af en ny kulturbegivenhed i Holstebro - en årlig tilbagevendende festival, hvor man bl.a. kan lære at danse argentinsk tango, som er blevet meget populær de seneste år. Fra festugens start vil der være tangooptræden og fornøjelige indslag med tango ugen igennem med højdepunktet lørdag d. 11. juni på Hotel Schaumburg med tangoundervisning, -dans, -show og -koncert med et af de bedste tangoorkestre i Europa, Tipica Tangarte.

 

Åbning og afslutning

Den officielle åbning af Kærlighedshistorier vil finde sted lørdag den 4. juni kl. 12 på Rådhuspladsen i Holstebro. Afslutningen bliver i Anlægget i Holstebro søndag den 12. juni kl. 13. Begge begivenheder sættes i scene af Eugenio Barba fra Odin Teatret.

 

Hjerter-paa-raekke.gif

 

 

PROGRAM

 

 

Før- festugeforestillinger

med Odin Teatret og andre:

Alle førfestugeforestillinger 27. maj - 3. juni opføres på Odin Teatret, hvor intet andet er angivet. (The Package spilles på Holstebro Bibliotek.)

Sprog: engelsk, hvor intet andet er angivet.

 

OBS! Der skal købes billetter til disse førfestugeforestillinger 22. maj - 3. juni. MEN KUN TIL DISSE. I SELVE FESTUGEN ER LANGT DE FLESTE ARRANGEMENTER GRATIS! Billetter til førfestugeforestillinger kan bestilles på tlf. 9742 4777 - Hverdage mellem 9-15. Email: odin@odinteatret.dk. Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder.

 

hjerte_lille.gif Søndag den 22. maj:


Kl. 20.00: White as Jasmine

En lille koncert, en rejse med stemmen gennem de mange forestillinger Iben Nagel Rasmussen har deltaget i som skuespiller ved Odin Teatret. Koncerten/forestillingen er struktureret i 3 dele. Der er tekster, sange og musik fra forestillinger i det indre rum - som kan forstås som af særlig inderlig karakter og som det indendørs teaterrum - fra det ydre rum, forstået som fra forestillinger i det fri, fra pladser, markeder, og endelig fra det rum, der skabes gennem ordene i teksterne og sangene. 
Som det måske vil være velkendt, er Odin Teatret både et dansk og et internationalt teater, der har turneret over det meste af verdenen. De tekster, Iben Nagel Rasmussen fremfører, vil derfor være hentet fra mange forskellige sprog.

 

hjerte_lille.gif Mandag den 23. maj:

 

Kl. 20.00: Doña Musica's Butterflies

Doña Musica's Butterflies handler om identitet. Det er historien om en skikkelse, undsluppet fra en teaterforestilling - Kaosmos - der gennemgår sin oprindelse og sine eventyr ved hjælp af insektforvandlinger, teorier fra den moderne fysik og digte og fortællinger fra svundne tider. Med Julia Varley.

 

hjerte_lille.gif Tirsdag den 24. maj:


Kl. 20.00: The Echo of Silence

Julia Varley beskriver under denne arbejdsdemonstration en skuespillers foranderlige stemme og de opfindsomme metoder hun anvender for at fortolke en tekst.
Skuespillerens stemme og den tekst, der præsenteres for tilskueren komponerer forestillingens musik. I teater, der synes at være frigjort fra de koder vi finder i musik, har skuespilleren brug for at skabe en labyrint af regler, referencer og modstand, for at følge og afvise således at det bliver muligt at finde frem til et personligt udtryk og at genkende sin egen stemme. Med Julia Varley.

 

hjerte_lille.gif Onsdag den 25. maj:

 

Kl. 18.00: Orô de Otelo

Under oplæsning af Shakespeares "Otello" lader skuespilleren, en elegant klædt sort mand, sig rive med af historien.
Skuespilleren opfører hovedrollerne - Otello, Desdemona, Iago - i følge ordene sunget i Verdis "Otello". Skuespilleren tager form fra den ene rolle til den anden, skaber dialog mellem dem samt reagerer på de roller han fortolker.
Verdis opera musik kommenteres, opbakkes eller stilles over for den traditionelle Candomblé trommerytme. Orî er et ord som bruges til at indikere en ceremoni.
Forestillingen er kun baseret på kodifikationen af Orixá dansene: alle trin, bevægelser og gestikuleren stammer fra helgenernes og gudernes dans i Candomblé religionen.
Under forestillingen repræsenterer Orixás forskellige manifestationer af menneskets følelser som levendegør stykkets centrale dele.
De dramatiske hændelser fremkaldt af Otellos historie leder langsomt skuespilleren til xiré. I en Candomblé ceremoni er xiré den del hvor trommer kalder på og hilser de forskellige Orixás velkomne, så de kan komme ned og ride den hengivne, der danser.
Forestillingen slutter med en avania, den sidste dans og hilsende rytme, mens alle Orixáerne forsvinder. Med Augusto Omolú.

 

hjerte_lille.gif Torsdag den 26. maj:

 

Kl. 18.00: Text, Action, Relations

To skuespillere udarbejder en fysisk dialog for dernæst at tilpasse denne til en klassisk tekst og lader tilfældige sammenfald mellem det fysiske og det verbale influere dialogens logik og rollernes dynamiske fremtoning.
Tekst fra Act III, scene III af W. Shakespeares Othello. Med Julia Varley og Tage Larsen.

 

hjerte_lille.gif Fredag den 27. maj:

 

Kl. 20.00: The Starry Messenger

Med opdagelsen af, at jorden ikke var universets centrum, blev menneskets betydning formindsket til en flues. Humoristisk stykke om en ensom mand i sit ensomme univers. Med Donald Kitt, instrueret af Tage Larsen

 

hjerte_lille.gif Søndag den 29. maj:

 

Kl. 18.00: Quasi Orpheus

En arbejdsdemonstration med Jan Ferslev om, hvordan skuespiller-musikeren integrerer bevægelse, musik, stemme og musikinstrumenter i teaterforestillingen.

 

Kl. 20.00: The Flying Carpet

En arbejdsdemonstration med Julia Varley om sit arbejde med tekster gennem 30 år på Odin Teatret.

 

hjerte_lille.gif Mandag den 30. maj:

 

Kl. 18.00: The Dead Brother

Om skuespillerens og instruktørens dramaturgi og samarbejde. Med Julia Varley.

 

Kl. 20.00: My Stage Children

Gennem udvalgte scener fra diverse forestillinger fortæller Else Marie Laukvik om sit liv som skuespiller på Odin Teatret.

 

hjerte_lille.gif Tirsdag den 31. maj:

 

Kl. 20.00: Traces in the Snow

En skuespillers kunstneriske selvbiografi. Med Roberta Carreri.

 

hjerte_lille.gif Onsdag den 1. juni:

 

1. - 12. juni:

Kunstudstilling

med værker af to fremragende afrikanske kunstnere fra Kenya: Allan Githuka og Patrick Mukabi. Arr.: Holstebro Kirke.

Sted: Sognehuset ved Holstebro Kirke, Kirkestræde 9.

 

Kl. 11.00: Jasonites

i yderst underholdende form med forestillingen Shakespills.

Sted: Balletskolen.

 

20000-scena-3-1_web.gif

 

Kl. 12.30: En verdensomsejling under havet

Baseret på Jules Vernes fascinerende historie om kaptajn Nemos rejse under havet med sin berømte ubåd, Nautilus, har Teatro Potlach skabt en eventyrlig teaterforestilling for hele familien med de allernyeste teknikker inden for lysdesign, film og computerteknik, så tilskuerne virkeligt føler sig hensat til havdybdernes mystiske universer. Forestillingen opføres på engelsk. Gratis adgang!

Sted: VIA University College Holstebro.

PRESSEMEDDELELSE >>

 

Kl. 18.00: Den hele skuespiller.

Skuespiller og danser fra Bali, I Wayan Bawa, demonstrerer sang-, danse- og teaterteknik fra sit hjemlands levende og vedkommende teatertradition.


Kl. 20.00: Esters bog

Forestillingsfortælling om Ester Nagel, forfatter og mor. Med Iben Nagel Rasmussen og Uta Motz.. Sprog: Dansk

Sted: Odin Teatret

 

 

hjerte_lille.gif Torsdag den 2. juni:

 

Kl. 11.30: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.


Kl. 14.00: Samme som ovenfor.

 

Kl. 18.00: Killing Time - 17 min. in the life of Mr. Peanut

En forestilling med Julia Varley, der viser Odin Teatrets arketypiske figur, Mr. Peanut, i tre forskellige inkarnationer: vandringsmanden, husmoderen og bruden.

 

Kl. 20.00: Judith

En forestilling om kvinden fra Biblen, hvis våben var forførelse. Roberta Carreri spiller Judith.

 

 

hjerte_lille.gif Fredag den 3. juni:


Kl. 12.00 - 16.00: Face the body

Kunstudstilling. Sanselige malerier og skulpturer af Birgitte Gyrd og Dorrit Worm. Også Lørdag den 4. og søndag den 5. juni 11.00 - 17.00.

Sted: Jens Nielsen og Olivia Holm-Møller Museet, Nørrebrogade 1.

 

Kl. 11.30: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.


Kl. 14.00: Samme som ovenfor.

 

Deborah Hunt.jpg

 

Kl. 18.00: The Package

- en gæsteforestilling for hele familien med Deborah Hunt, Maskhunt Motions - New Zealand/Puerto Rico. En morsom og eventyrlig forestilling med alle mulige slags levendegjorte masker og dukker.

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Kl. 19.40 - 19.50: Tango-forestilling

Poesi - billeder og tangooptræden. Tangodanseren, Svenning H. Sørensen, Holstebro, har organiseret spændende indslag med tangodans både før og efter forestillingen Down by the River Saloon.

Sted: Musikteatret - Lokale: Hall of Fame/BlackBox


Kl. 20.00: Down by the River Saloon

En festforestilling med ny musik og manuskript af Frans Winther, der tager udgangspunkt i byens store talentpotentiale: Dansere fra Det Kgl. Teaters Balletskole i Holstebro, Dansk Talentakademi med MGK fra Holstebro Musikskole og andre musikere fundet gennem skolen, musical & teater-linien, forfatter-linien og andre.

Sted: Musikteatrets store scene.

PRESSEMEDDELELSE >>

 

Tangofoto-Sv-Ma-29.03.11-T-.gif

 

Kl. 21.10: Tango-dance-show

- med Svenning H. Sørensen og et hold danske tangodansere

Sted: Musikteatret ved gangbroen over Storåen

 

 

hjerte_lille.gif Lørdag den 4. juni:

 

4. juni - 28. august:

Udstilling med over 100 værker af Gertrud Vasegaard,

der var én af dansk keramiks absolutte pionerer. Gertrud Vasegaards keramik er gennemarbejdet til det perfekte. Noget man kun ser hos en kunstner med en helt særlig dedikation og kærlighed til sit materiale. Til 1. juli: Tirsdag - fredag kl. 12-16; weekend og helligdage kl. 11-17. Mandag lukket. Fra 1. juli: Tirsdag - søndag kl. 11-17. Mandag lukket.

Sted: Holstebro Kunstmuseum.


Kl. 11.00: Som optakt og opvarmning til festugens officielle åbning

vil Teatro tascabile di Bergamo, Teatro Potlach, Pontedera Teatro, Ageless, Dance of Love og Jasonites paradere rundt i gågadenettet, så ingen kan være i tvivl om, at festugen er ved at gå i gang.

 

hjerte_lille.gif Kl. 12.00:
Den festlige, officielle åbning af Holstebro Festuge

Iscenesat af Eugenio Barba. Med bl.a. Odin Teatret, Teatro Potlach, Teatro tascabile di Bergamo, Jasonites, Pontedera Teatro, Ageless og The Dance of Love sammen med skoler og diverse lokale medvirkende.

Sted: Rådhuspladsen.


Kl. 13.00: Vejen til mandens hjerte går gennem maven

Guld- og dimantbryllupspar hyldes med en god frokost, generøst givet af en af byens restauranter. Hver dag kommer forskellige festugekunstnere forbi og bidrager med et nummer. Dagens par: Karen og Arne Kjærgaard. Dagens restaurant: Rådhuskælderen.


Kl. 13.10 - 13.20: Argentinsk Tango-opvisning

Tangodanseren Svenning Sørensen, Holstebro, har organiseret indslag med tangodans både før og efter forestillingen Down by the River Saloon i Musikteatret.

Sted: Musikteatret - ved Hall of Fame (teatrets foye).

 

Kl. 13.30 - 14.30: Down by the River Saloon

Af Frans Winther. Se 3. juni kl. 20.00.

Sted: Musikteatrets store scene.

 

Kl. 14.40 - 15.00: Tango-dance-show

- med Svenning H. Sørensen og et hold danske tangodansere

Sted: Musikteatret - gangbroen over Storåen

 

Kl. 15.00: Stævnemøde med Bur

En eftermiddag med forbavsende teatralske indslag med Ageless, Dance of Love, Pontedera Teatro, Teatro Potlach og Vestjysk Jagthornblæserlaug med start ved Bur Station.

Kl. 16.15: Teatro Potlach opfører sin børneforestilling Orkesterdirigenten i Cirkusteltet. Forestillingen er en herlig klovneforestilling for børn i alle aldre med to klovner, der forsøger at indøve Vivaldis De fire årstider. Arr.: Bur Aktivitetsforening.


Kl. 15.00: Midt om natten

Premiere på Teatret Sløjfens store jubilæumsforestilling. Jubilæumsforestilling. Entré.

Sted: Holstebro Friluftsscene, Holstebro Lystanlæg.


Kl. 18.00: Forrygende, flamberet fællesspisning

Udvidet fællesspisning i anledning af festugen. Festmiddag i kærlighedens og kulturens navn med jagthornsfanfare, digte, traktorer, heste, flamenco, polka og meget andet - med deltagelse af Teatro tascabile og Mariachi Orkestret samt styltebørn.  Mesterkokken Rehné Bank sætter menuen sammen, en tre-retters gourmet-middag, baseret på lokale råvarer fra Idom-Råsted. Pris: voksne 200 kr., børn: 3 - 7 år 50 kr. Tilmelding og betaling til Plexus Idom-Råsted, senest 30. maj. Mail: plexus@idom-raasted.dk, tlf. 96 10 60 90. Arr.: Plexus Idom-Råsted, Odin Teatret og en gruppe ildsjæle.

Sted: Plexus Idom-Råsted.

 

Kl. 20.30 og 21.00: Festuge News

Se hver aften på storskærmen, hvad festugens lille filmugehold har indfanget af forskellige festugeindslag i løbet af dagen.

Sted: Storskærmen på Musikteatret.

 

Kl. 21.00: Poesi-aficionadoer:

Maratonoplæsning med bl.a. digterne Abdallah Zrika, Hans Otto Jørgensen, Thomas Boberg, Peter-Clement Woetmann og andre samt elever på Forfatterlinien i Holstebro. Med musik- og teaterindslag. Arrangeret af Poesi på en torsdag.

Sted: Rådhuskælderen.

 

Kl. 24.00: Erosritual

Tilegnet Renzo Vescovi og Torgeir Wethal. Teatro tascabile di Bergamo med gæsterne Roberta Carreri, Jan Ferslev fra Odin Teatret, Nathalie Mentha fra Teatro Potlach samt Pontedera Teatro.

Sted: Åscenen mellem Musikteatret og Føtex.

 

 

hjerte_lille.gif Søndag den 5. juni:

 

Kl. 10.00: Besøg i kirken

Den globale landsby. Arrangør: Holstebro Kirke og Odin Teatret.

Sted: Holstebro Kirke.

 

Kl. 10.00: Festugegudstjeneste

- "Musik, sang og ord om Himmel og jord og den helt store kærlighedshistorie" med Søren Nielsen og deltagelse af festugegæster fra nær og fjern. Bl.a. Englene fra Hjørring og ældre fra Dagcenter Sønderland.

Sted: Holstebro Kirke, Kirkepladsen.

 

Søndag den 5. juni - fredag den 10. juni:

Udstilling af brudekjoler

Miks af ældre og nyere kjoler. Til flere af brudekjolerne knytter sig skønne fortællinger. Udstillingen åbnes efter gudstjenesten i Holstebro Kirke kl. 10. De øvrige dage er der åbent fra kl. 9 - 16 - fredag til kl. 20.

Sted: Sognehuset, Kirkestræde 9a.

 

Kl. 10.30 - 15.00: Kvindestemmer fra Holstebro

Workshop med Vokalselskabet Glas. Kvinder fra Holstebro mødes på tværs af etniske og kulturelle grupper for at synge med Glas. Information og tilmelding: Kultur & Frivillighuset 97 41 30 55 eller Ingrid Hvass 22 17 26 17.

Sted: Trivselshuset, Asagården 55 A.

 

Kl. 12.00: Albatri

En fortryllende, udendørs familieforestilling på stylter med Teatro tascabile di Bergamo.

Sted: Holstebro Lystanlæg.


Kl. 12.00: Vejen til mandens hjerte går gennem maven

Guld- og dimantbryllupspar hyldes med en god frokost, generøst givet af en af byens restauranter. Hver dag kommer forskellige festugekunstnere forbi og giver et nummer. Dagens par: Kiss og Peder Skovhus. Dagens restaurant: Restaurant Falling Water.


Kl. 14.00: Kærlighed til keramik

Kunstformidler Peter Haarby viser om i Holstebro Kunstmuseums Gertrud Vasegaard udstilling.

Sted: Holstebro Kunstmuseum.

 

Kl. 14.00: Grundlovsmøde

Odin Teatrets Husorkester med musikalske indslag. Taler: Kathrine Lilleør. Arr.: Nr. Vosborg.

Sted: Nr. Vosborg.

 

Kl. 15.00: PoesiKaravanen

- drager til Fjaltring. Digterne Abdallah Zrika fra Marokko og Thomas Boberg fra Danmark, Touria Hadraoui - Marokko, sanger, den fransk-italienske perkussionist Francesco Agnello, det dansk-tyske musikerpar Uta Motz og Anders Allentoft, Iben Nagel Rasmussen med digte af sin far, Halfdan Rasmussen, og Ulrik Skeel optræder med digtoplæsning, musik og sang på en stærk, vestlig kulturbastion, hvor Grundlovsdagen fejres.

Sted: Kunst- og Kulturcentret Tuskær, Fjaltring.

 

Kl. 15.00: Midt om natten

Teatret Sløjfens brag af en jubilæumsforestilling. Entré.

Sted: Friluftsscenen, Anlægget.


Kl. 15.00: Stævnemøde med Tvis

En eftermiddag med forbavsende, teatralske indslag med Ageless, Dance of Love, Pontedera Teatro og Teatro Potlach.

Kl. 16.15: Teatro Potlach opfører sin børneforestilling Fernandos fortællinger i Cirkusteltet. Forestillingen er en charmerende blanding af gadeforestilling og dukketeater for både børn og voksne. Arr.: Tvis Borgerforening.

Sted: Tvis skole

 

Kl. 15.00: Happening på græs. Nabohygge ved Trivselshuset

Teatro tascabile di Bergamo med indslag fra Albatri, og Glas giver smagsprøver på koncerten En kærlighedssang fra Holstebro. Arrangeret af Odin Teatret, Ingrid Hvass, Trivselshuset og Kultur- & Frivillighuset.

Sted: Trivselshuset, Asagården 55 A.

 

Kl. 15.40 - 15.47: Tango-forestilling

Poesi - billeder og tangooptræden. Tangodanseren, Svenning H. Sørensen, Holstebro, har organiseret spændende indslag med tangodans både før og efter forestillingen Down by the River Saloon.

Sted: Musikteatret - Hall of Fame/Black Box Theatre

 

Kl. 16.00: Down by the River Saloon

Af Frans Winther. Se 3. juni kl. 20.00.

Sted: Musikteatrets store scene.

 

Kl. 16.30: Troldens Kærlighed

- et teaterprojekt med børn fra Borbjerg Skole og Clairobasper. Projektet bygger på sagnet om trolden, der boede på Borbjerg og ikke ville lade kirken bygge. Børnene viser deres vision af sagnet med dukker, stylter og dans, blandet med deres egne forestillinger om, hvad kærlighed er. Børnenes forestilling vises i en byttehandel med Teatro tascabile di Bergamo.

Sted: Borbjerg Kulturcenter.

 

Kl. 17.10 - 17.30: Tango-dance-show

- med Svenning H. Sørensen og et hold danske tangodansere.

Sted: Musikteatret - gangbroen over Storåen

 

Kl. 20.00 - 21.30: Hjertestier (i bil)

I løbet af foråret har vi samlet kærlighedshistorier fra Holstebro: Breve, fortællinger, anekdoter og skrøner knyttet til steder i og omkring byen. I byvandringen Hjertestier fortæller lokale historiefortællere sammen med skuespillere og musikere fra hele verden byens egne kærlighedshistorier netop hvor de er sket.
Denne søndag skal publikum komme i egen bil pyntet op til bryllup!
Forestillingen begynder ved Anlæggets parkeringsplads og slutter i Storådalen. Mellem første og anden del, når der køres i kortege til Storådalen, må man meget gerne skrue op for Radio Holstebro 97,4 Mhz - og rulle vinduerne ned, så vi danner et bilorkester!
Medv: Lokale historiefortællere, Holstebro Brass, Ageless, Dance of Love, Deborah Hunt, I Wayan Bawa fra Bali, Jasonites, Odin Teatret og Pontedera Teatro.

 

Kl. 20.30 og 21.30: Festuge News

Se hver aften på storskærmen, hvad festugens lille filmugehold har indfanget af forskellige festugeindslag i løbet af dagen.

Sted: Storskærmen på Musikteatret.

 


Kl. 24.00: Erosritual

Teatro tascabile di Bergamo: Fragment fra en ny forestilling. Gæst: Daniela Regnoli fra Teatro Potlach samt Jasonites.

Sted: Åscenen mellem Musikteatret og Føtex.

 

 

hjerte_lille.gif Mandag den 6. juni:

 

Kl. 5.30: En kærlighedserklæring til rundstykker

Med Ageless.

Sted: Bager Møller, Ulfborg.

 

Kl. 6.30: En kærlighedserklæring til wienerbrød

Med Ageless.

Sted: Sdr. Nissum Bageri.

 

Kl. 7.45: En kærlighedserklæring til morgenmad

Med Ageless.

Sted: Staby efterskole, Staby.

 

Fra begyndelsen af Maj - festugens afslutning:

Kærlighed til hjemlandet

Udstilling med ting fra hjemlandet: Libanon, Irak, Somalia, Sri Lanka, Færøerne, Sverige og Danmark. De forskellige landes sange. De forskellige landes fester, kaffe og kager.

Sted: Børnehaven Thorsvej.

 

Kl. 8.00: Morgensang

Med Pontedera Teatro.

Sted: Herrup Skole, Herrup.

 

Kl. 8.15: En kærlighedserklæring til mandag morgen

Med Ageless.

Sted: Staby Skole, Staby.

 

Kl. 8.20 - 13.00: Workshop med Pontedera Teatro.

Sted: Herrup Skole, Herrup.

 

Kl. 9.15: En kærlighedserklæring til frikvarter

Med Ageless.

Sted: Sdr. Nissum Friskole, Sdr. Nissum.

 

Kl. 9.45: Vægterannoncering

af dagens program. Donald Kitt og Clairobasper på stylter.

Sted: Gågaden.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni: Dagens digt udstilles.

Sted: Holstebro og Vinderup Biblioteker.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Romantisk blomsterudsmykning.

Sted: Holstebro, Ulfborg og Vinderup Biblioteker.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Kærlighedsmusik

Afspilning af musik og udstilling af sangtekster, operetter og musikhistorie om kærlighed.

Sted: Holstebro Bibliotek.


Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Minibiograf

Sted: Holstebro og Vinderup Biblioteker.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Anbefaling af din bedste

kærlighedsroman, kærlighedsfilm, kærlighedsdigt på www.holstebrobibliotek.dk.

Sted: Holstebro Biblioteks hjemmeside.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Afstemning

i bibliotekets novellekonkurrence. De tre bedste offentliggøres på Dagbladets og bibliotekets hjemmeside.

Sted: Holstebro Bibliotek og bibliotekets hjemmeside.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Kærlighedskarrusel

med masser af kærlighedslitteratur på hjemmeside.

Sted: Holstebro Biblioteks hjemmeside.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Kærlighedsvejviser

Viser vej til aktiviteter og udstillinger.

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Mandag den 6., tirsdag den 7. og torsdag den 9. juni kl. 15.00 - 18.00 samt 11. juni kl. 10.00 - 13.00:

Skrivepulten.

Forfatteren Lene Rikke Bresson flytter ind i skriveværkstedet Skrivepulten, hvor hun arbejder på sin roman.

Fra 9. maj - 6. juni er Skrivepulten åbent for hvem, der har lyst til at skrive.

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Mandag den 6. - lørdag den 11. juni:

Kærlighedslitteraturscitater

kan læses på snor.

Sted: Holstebro og Vinderup Biblioteker.

 

Frem til 11. juni:

Kærlighedshistorier

Udstilling af børn fra SFH Sønderport, Mejrup Skoles SFH og SFH Nørreland.

Sted: Holstebro Børnebibliotek.

 

Mandag den 6. juni - søndag den 12. juni:

Fotoudstillingen Kirke og Kærlighedshistorier på Kirkepladsen

Den udendørs fotoudstilling er blevet til i et samarbejde mellem Fotoklubben Blænde 96 og Holstebro Kirke, skabt specielt til Holstebro Festuge 2011. Udstillingen appellerer til at agere i forhold til billederne og de medfølgende fortællinger. Der vil være noget at lave for både børn og voksne.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 10.00: En kærlighedserklæring til rynker

Med Ageless.

Sted: Center Vest, Sdr. Nissum.

 

Kl. 10.00: Troldens Kærlighed

- et teaterprojekt med børn fra Borbjerg Skole og Clairobasper. Projektet bygger på sagnet om trolden, der boede på Borbjerg og ikke ville lade kirken bygge. Børnene viser deres vision af sagnet med dukker, stylter og dans, blandet med deres egne forestillinger om, hvad kærlighed er. Børnenes forestilling vises i en byttehandel med Holberghaven.

Sted: VIA University College Holstebro.

 

Kl. 10.30: Tante Andante elsker at fjante

- børnekoncert med Tom Nagel, Jan Ferslev, Jacob Nyborg, Martin Damgaard og Pelle Henningsen.

Sted: Ulfborg.

 

Kl. 10.30: Den globale landsby

Mariachi Orkestret bytter sange og danse med landsbyens beboere.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 11.15: Den festlige, internationale gruppe, Jasonites,

underholder eleverne på Rolf Krake Skolen. Det foregår blandt andet gennem den stærkt komiske forestilling Shakespills, som måske kan siges ikke at være rigtigt ærbødig over for klassikerne.

Sted: Rolf Krake Skolen.

 

Kl. 11.30: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

 

Kl. 12.00: Hyldest til Marens tvillingesøster

Teatro tascabile di Bergamo frembringer sin dybtfølte hyldest til Holstebros mest berømte skulpturs tvillingesøster.

Sted: Foran Holstebro Kirke.

 

Kl. 12.00: Den festlige, internationale gruppe, Jasonites,

underholder eleverne på Rolf Krake Skolen. Det foregår blandt andet gennem den stærkt komiske forestilling Shakespills, som måske kan siges ikke at være rigtigt ærbødig over for klassikerne.

Sted: Rolf Krake Skolen.

 

Kl. 13.00: Vejen til mandens hjerte går gennem maven.

Guld- og dimantbryllupspar hyldes med en god frokost, generøst givet af en af byens restauranter. Hver dag kommer forskellige festugekunstnere forbi og bidrager med et nummer.

Dagens restaurant: Det Gamle Apothek, Nørregade 47.

 

Kl. 13.30: Kærlig udveksling

Teatro tascabile di Bergamo på besøg i Dagcenter Sønderland.

Sted: Dagcenter Sønderland.

 

Kl. 14.00: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

 

Kl. 14.00: Tante Andante elsker at fjante

- børnekoncert med Tom Nagel, Jan Ferslev, Jacob Nyborg, Martin Damgaard og Pelle Henningsen.

Sted: Holstebro Børnebibliotek.

 

Kl. 15.00 - 20.00: Kunstudstilling: Kærlighedsbilleder fra kunstens verden.

Værker af Arne Haugen Sørensen, Adi Holzer, Gunleif Grube, Perry Oliver og mange andre kunstnere. Holstebro Kunstforening. www.kunstformidlingen.dk. I forbindelse med åbningen kl. 15.00 optræder Teatro tascabile di Bergamo. Se nedenfor.

Sted: Viborgvej 125, Mejrup.

 

Kl. 16.25: Den globale landsby.

Forestillingen Vort livs kærlighedshistorie med får, gangstativer, en hest, tårnklatrere, en dansk banjospiller, en tamilsk violinist, pensionister, karatekæmpere og Teatro tascabile di Bergamo. Afslutning med festpolonaise.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 17.00: Et stævnemøde med Herrup-Bjergby.

Arr.: Odin Teatret og Herrup-Bjergby Fællesforening. Derefter fællespicnic med grill: Tag din egen picnickurv med! Med

Ageless, orkestret CAMABEJBIS, Dance of Love, elever fra Herrup Skole, Jasonites, Pontedera Teatro.


Kl. 19.30: En Kærlighedssang fra Holstebro

Vokalselskabet Glas fra København og Kvindestemmer fra Holstebro blander stemmer i en smuk og intens koncert med bulgarsk a cappella musik tilsat udvalgte tekster om kærlighed. Vokalselskabet Glas er et af Danmarks allerbedste vokalensembler.

Kvindestemmer fra Holstebro er et festugeprojekt, hvor kvinder fra Holstebros forskellige, etniske grupper mødes om festugens tema Kærlighedshistorier. Arr.: Kultur & Frivillighuset og Ingrid Hvass.

Sted: Knudsens, Nørregade 40.

 

Kl. 19.30: PoesiKaravanen i Ulfborg

Digterne Abdallah Zrika fra Marokko og Thomas Boberg fra Danmark, Touria Hadraoui, Marokko, sanger, den fransk-italienske perkussionist Francesco Agnello, det dansk-tyske musikerpar Uta Motz og Anders Allentoft, Iben Nagel Rasmussen med digte af sin far, Halfdan Rasmussen, og Ulrik Skeel med digtoplæsning, musik og sang i det gæstfri Ulfborg.

Sted: Rådhuset i Ulfborg.

 

Kl. 20.00: Valse

Den forførende forestilling på stylter med Teatro tascabile di Bergamo, der hensætter tilskuerne til et svundet Europas sorgløse, men melankolske pragt i kejsertidens Wien, hvor kærligheden skjulte sig på bunden af et glas champagne, i damernes slangekrøller og herrernes stramme uniformskraver.

Sted: Teaterpladsen foran Musikteatret.

 

Aflyst-aflyst-aflyst.gif

Kl. 21.30: Hjertestier (på cykel)
Kom på bryllupspyntede cykler! Starter ved Holstebro Banegård. Med lokale historiefortællere og foreninger, elever fra Forfattergrundkurset i Holstebro, elever fra OrkesterEfterskolen, Ageless, Dance of Love, Deborah Hunt, I Wayan Bawa fra Bali, Jasonites, Clairobasper, Odin Teatret og Pontedera Teatro.

 

Kl. 24.00: Erosritual

Teatro tascabile di Bergamo: Fragment fra Julies drøm.

Sted: Åscenen mellem Musikteatret og Føtex.

 

hjerte_lille.gif Tirsdag den 7. juni:


Kl. 7.30: En kærlighedserklæring til et postbud

Med Ageless.

Sted: Holstebro Postkontor.


Kl. 7.45: Pontedera Teatro

Morgensang.

Sted: Hjelm Hede Friskole.

 

Kl. 8.00: Pontedera Teatro

Kursus.

Sted: Hjelm Hede Friskole, Mogenstrup.

 

Kl. 9.45: En kærlighedserklæring til tavlen

Medvirkende Ageless.

Sted: Holstebro Friskole.

 

Kl. 9.00: Kærlige scener

- Teatro tascabile di Bergamo med sceniske optrin på Ellebæk Skole.

 

Kl. 9.45: Vægterannoncering af dagens program

med Donald Kitt og Clairobasper på længselsfulde stylter.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 10.30: Den globale landsby

Dance of Love bytter sange og danse med landsbyens beboere. Med Clairobasper og styltepigerne fra Balletskolen.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 10.30: Kærlige scener

- festugen fester i Ryde med arrangement formiddag og aften. Byttehandel mellem Ryde Skole, Teatro tascabile di Bergamo og PoesiKaravanen. Med udvalgte scener, digte af Halfdan Rasmussen, marokkanske sange, musik og optræden med skolens elever. Se også under kl. 19.30.

Sted: Ryde Skole.

 

Kl. 11.00: En verdensomsejling under havet

Forestilling med Teatro Potlach. Arr.: Vinderup Realskole. Om forestillingen se den 1. juni, kl. 12.30.

Sted: Vinderup Realskole

PRESSEMEDDELELSE >>

 

Kl. 11.15: En kærlighedserklæring til Holstebro Kommune

Medvirkende Ageless.

Sted: Holstebro Rådhus.

 

Kl. 11.30: Den festlige, internationale gruppe, Jasonites,

underholder eleverne fra Balletskolen og Rolf Krake Skolen.

Sted: Balletskolen

 

Kl. 11.30: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågaden for at annoncere dagens program.

Sted: Nørregade.

 

Kl.11.30: En kærlighedserklæring til et øje

Medvirkende Ageless.

Sted: Springvandet ved Det Gl. Rådhus.

 

Kl. 11.50: Tante Andante elsker at fjante

- børnekoncert med Tom Nagel, Jan Ferslev, Jacob Nyborg, Martin Damgaard og Pelle Henningsen.

Sted: Staby Skole.

 

Kl. 12.00: Hyldest til Marens tvillingesøster

Teatro tascabile di Bergamo frembringer sin dybtfølte hyldest til Holstebros mest berømte skulpturs tvillingesøster.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 12.30: Den festlige, internationale gruppe, Jasonites,

underholder eleverne på Balletskolen sammen med elever fra Rolf Krake Skolen. Det foregår blandt andet gennem den stærkt komiske forestilling Shakespills, som ikke er just ærbødig over for klassikerne.

Sted: Balletskolen.

 

Kl. 13.00: Vejen til mandens hjerte går gennem maven

Guld- og dimantbryllupspar hyldes med en god frokost, generøst givet af en af byens restauranter. Hver dag kommer forskellige festugekunstnere forbi og bidrager med et nummer.

Dagens restaurant: Between.

 

Kl. 14.00: Troldens kærlighed

- et teaterprojekt med børn fra Borbjerg Skole og Clairobasper. Se oplysninger om Troldens kærlighed mandag den 6. juni kl. 10.00.

Sted: Tvis SFH.


Kl. 14.00: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

Sted: Nørregade.

 

Kl. 15.00: Kærlige scener

- Teatro tascabile di Bergamo med farverige, sceniske optrin på Holstebro Bibliotek.

 

Kl. 16.15: Kære Bazar

Muntre teaterindslag med Teatro Potlach.

Sted: Bazaren i Holstebro.

 

Kl. 16.25: Den globale landsby

Forestillingen Vort livs kærlighedshistorie med får, gangstativer, en hest, tårnklatrere, en dansk banjospiller, en tamilsk violinist, pensionister, karatekæmpere og Tom Nagel med gæster. Afslutning med festpolonaise.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 17.00: Stævnemøde med Mogenstrup

Arr: Odin Teatret, Hjelm Hede Friskole, Øster Sogns Beboerforening. Medv. Teatro tascabile di Bergamo, Dance of Love, Pontedera Teatro, Ageless, elever fra Hjelm Hede Friskole, lokale musikere.

 

Kl. 18.00: Taekwondo - min anden kærlighedshistorie

Holstebro Taekwondo Klub viser forskellige aspekter af Taekwondo. Unge som ældre, store som små, mænd og kvinder alle kan få sit eget forhold til Taekwondo. Men hvem er den første kærlighedshistorie? Kom og se - måske får du svaret.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 19.00: En verdensomsejling under havet

Forestilling med Teatro Potlach. Arr.: Vinderup Realskole. Om forestillingen se under den 1. juni, kl. 12.30.

Sted: Vinderup Realskole.

 

Kl. 19.00: Pure Voices

Musikstøttekredsen i Ulfborg-Vemb arrangerer i samarbejde med Ulfborg Menighedsråd en koncert med et fire mand stort kor fra Herning. Entré: 75 kr.

Sted: Ulfkær Kirke.

 

Kl. 19.00: To lys på et bord

Holstebro Musikskoles årskoncert. Musikskolen fejrer kærlighedens mange ansigter med en festlig finale på musikskoleåret. Der medvirker gæster fra Den Jyske Sangskole i herning og OrkesterEfterskolen. Fri entre.

Place: Musikteatret

 

Kl. 19.30: Kærlige scener

- anden del af festugen i Ryde med arrangement formiddag og aften. PoesiKaravanen møder beboerne i Ryde med digtoplæsning på arabisk og dansk, musik, dansk og marokkansk sang og andet. Abdallah Zrika, Touria Hadraoui, Thomas Boberg, Francesco Agnello, Uta Motz, Anders Allentoft, Iben Nagel Rasmussen og Ulrik Skeel. Se endvidere om karavanen i programmets indledning.

Sted: Ryde Skole.

 

Kl. 20.30 og 21.30: Festuge News

En kort dokumentar fra dagens program. Produceret af et mindre hold unge profesionelle filmfolk fra Italien.

 

Kl. 21.30: Hjertestier (til fods)

Kom bryllupsklædt! Begynder ved Politistationen.

Medv: Lokale historiefortællere og foreninger, elever fra Forfattergrundkurset i Holstebro,  elever fra OrkesterEfterskolen, Ageless, Dance of Love, Deborah Hunt, I Wayan Bawa fra Bali, Clairobasper, Odin Teatret og Pontedera Teatro. Arr. Odin Teatret.

 

Kl. 22.00: Under bæltestedet

Frække billeder på Holstebro Kunstmuseum. Kærligheden har mange sider. Til denne sanselige omvisning har kunstformidler Peter Haarby fundet værker frem fra museets samling, der går under bæltestedet.

Sted: Holstebro Kunstmuseum.

Kl. 22.00 - 2.00: Kabaret Eros Er Os

Lad din kærlighed til musik, optræden, sjove indslag, interessante samtaler, flirt og svale øl komme til udtryk under den traditionelle kabaret, der styres af kapelmester Jan Ferslev. Alle festugens gæstekunstnere og mange lokale optræder.

Sted: Knudsens.

 

Kl. 24.00: Erosritual

Teatro tascabile di Bergamo: Fragment fra Julies drøm.

Sted: Åscenen mellem Musikteatret og Føtex.

 

 

hjerte_lille.gifOnsdag den 8. juni:


Kl. 9.45: Vægterannoncering

af dagens program med Donald Kitt og Clairobasper på længselsfulde stylter.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 10.30: Kærlige scener

- med Teatro tascabile di Bergamo i Bazaren.

Sted: Bazaren i Holstebro.

 

Kl. 10.30: Den globale landsby

Teatro Potlach bytter sange og danse med landsbyens beboere.

Sted: Kirkepladsen

 

Kl. 11.30: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 11.50: Tante Andante elsker at fjante

- børnekoncert med Tom Nagel, Jan Ferslev, Jacob Nyborg, Martin Damgaard og Pelle Henningsen.

Sted: Naur-Sir Skole.

 

Kl. 12.00: Hyldest til Marens tvillingesøster

Jasonitterne frembringer sin dybtfølte hyldest til Holstebros mest berømte skulpturs tvillingesøster.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 12.30: En kærlighedserklæring til legepladser

Med Ageless.

Sted: Skave skole.

Kl. 13.00: Workshop med Pontedera Teatro i Skave SFH.

 

Kl. 13.00: Underholdende og søde gags på Psykiatrisk afdeling, Holstebro Sygehus, med Jasonites og elever fra Balletskolen.

 

Kl. 13.00: Vejen til mandens hjerte går gennem maven

Guld- og dimantbryllupspar hyldes med en god frokost, generøst givet af en af byens restauranter. Hver dag kommer forskellige festugekunstnere forbi og bidrager med et nummer.

Dagens restaurant: Giestgivergården Phønix.

 

Kl. 14.00: Troldens kærlighed

- et teaterprojekt med børn fra Borbjerg Skole og Clairobasper. Byttehandel. Se oplysninger om Troldens kærlighed under mandag den 6. juni kl. 10.00.

Sted: Ulfborg SFH.

 

Kl. 14.00: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 14.30: En kærlighedserklæring til lov og uorden

Med Ageless.

Sted: Holstebro Lokalpoliti.

 

Kl. 15.00: Forførende toner med OrkesterEfterskolen

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Kl. 15.00: Io sono l`amore eller I am Love

Italiensk film af Luca Guadagnino, der vises af Holstebro Filmklub. Med Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabriellini og Gabriele Ferzetti. En meget rost film om uventede lidenskaber og kærlighedens mange facetter. Entré: 50 kr.

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Kl. 15.00: Kærlige scener

- Teatro tascabile di Bergamo med sceniske optrin i gågaden.

 

Kl. 15.30: En kærlighedserklæring til Kaj K. og Jens J.

Med Ageless.

Sted: Viborgvej/Enghavevej.

 

Kl. 15.30: Parade

Vild, kærlig musik med rytmer og figurer - Teatro Potlach på besøg i Trekanten med en farverig parade for hele familien.

Sted: Thorsvej.

 

Kl. 16.15: Kære Bazar

Muntre teaterindslag med Teatro Potlach.

Sted: Bazaren i Holstebro.

 

Kl. 16.25: Vort livs kærlighedshistorie

- en forestilling med får, gangstativer, en hest, tårnklatrere, dansk banjo-spiller, tamilsk violinist, pensionister, karatekæmpere og Vokalensemblet Glas med bulgarske sange. Afsluttes med Festpolonaise.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 16.30: Loving Lisboa

fra Holstebro Banegård til Kirkepladsen. Medv.: Pontedera Teatro.

 

Kl. 17.00: Kærlige scener

- Teatro tascabile di Bergamo med sceniske optrin i Mogenstrup.


Kl. 18.30 - 21.30: Festugen på kærlighedsvisit i Vinderup:

Teatro Tascabile di Bergamo med Valse foran Grønningen 1.

Kl. 19.15: Musikskolens Band med lille koncert. Enten uden- eller indendørs, alt efter vejret.

Kl. 19.45: PoesiKaravanen på Biblioteket med digtoplæsning på arabisk og dansk, musik, dansk og marokkansk sang og andet. Se yderligere oplysninger om karavanen i programmets indledning og under den 5. juni kl. 15.00.

Kl. 21.00: Vokalselskabet Glas i Vinderup Kirke med bulgarske sange.

 

Kl. 19.00: Midt om natten

Teatret Sløjfens scoop af en jubilæumsforestilling. Entré.

Sted: Friluftsscenen, Anlægget.

 

Kl. 19.30: Keramik, kyskager og boblevand

Henning Jørgensen, der har skrevet bogen om udstillingsaktuelle Gertrud Vasegaard, fortæller om sin lidenskab for Gertrud Vasegaards keramik.

Der sluttes af med kyskager og boblevand.

Sted: Holstebro Kunstmuseum.

 

Kl. 20.30 og 21.30: Festuge News

Se hver aften på storskærmen, hvad festugens lille filmugehold har indfanget af forskellige festugeindslag i løbet af dagen.

Sted: Storskærmen på Musikteatret.

 

Kl. 20.50: Underjordiske kærlighedsytringer

Kulturvægterne fra Marens Vennelaug og Teatro tascabile di Bergamo på tur i centrum og på besøg under jorden, hvor ytringerne kan opleves.

 

Kl. 21.30: Hjertestier (til fods)

Arr. Odin Teatret. Med Lokale historiefortællere og foreninger, elever fra Forfattergrundkurset i Holstebro, elever fra OrkesterEfterskolen, Ageless, Dance of Love, Deborah Hunt, I Wayan Bawa fra Bali, Clairobasper, Odin Teatret og Pontedera Teatro.

Begynder ved: Politistationen. OBS! OBS! Pga vejret er Hjertestier flyttet til Holstebro Kirke.

 

Kl. 22.00 - 2.00: Kabaret Eros Er Os

Lad din kærlighed til musik, optræden, sjove indslag, interessante samtaler, flirt og svale øl komme til udtryk under den traditionelle kabaret, der styres af kapelmester Jan Ferslev. Alle festugens gæstekunstnere og mange lokale optræder.

Sted: Knudsens.

 

Aflyst-aflyst-aflyst.gif

Kl. 24.00: Erosritual - aflyst pga vejret.

Teatro tascabile di Bergamo: Fragment fra Julies drøm.

Sted: Åscenen mellem Musikteatret og Føtex.

 

 

hjerte_lille.gifTorsdag den 9. juni:

 

Kl. 8.10: Morgensang

Med Loving Lisboa.

Sted: Naur-Sir Skole.

 

Kl. 8.40: Workshop med Pontedera Teatro på Naur-Sir Skole

Sted: Krunderup.

 

Kl. 9.45: Vægterannoncering

af dagens program med Donald Kitt og Clairobasper på længselsfulde stylter.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 10.00: Kærlige scener

- Teatro tascabile di Bergamo med sceniske optrin på Rolf Krake Skolen.

 

Kl. 10.30: Den globale landsby

Ageless bytter sange og danse med landsbyens beboere og Clairobasper.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 11.30: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 11.50: Tante Andante elsker at fjante

- børnekoncert med Tom Nagel, Jan Ferslev, Jacob Nyborg, Martin Damgaard og Pelle Henningsen.

Sted: Sdr. Nissum Friskole.

 

Kl. 12.00: Hyldest til Marens tvillingesøster

Jasonitterne frembringer sin dybtfølte hyldest til Holstebros mest berømte skulpturs tvillingesøster.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl.12.00: Loving Lisboa

i Naur-Sir børnehus. Med Pontedera Teatro.

Sted: Krunderup.


Kl. 12.00: En kærlighedserklæring til sidste time

Med Ageless.

Sted: Ejsing Skole, Ejsing.

 

Kl. 13.00: Jasonites med elever fra Balletskolen og Rolf Krake Skolen

står for en underholdende gadeforestilling med gags, sang og musik. Slutter kl. 14.00 på Holstebro Bibliotek.

Sted: Fra Grædemuren til Rådhushallen.

 

Kl. 13.00: Vejen til mandens hjerte går gennem maven

Guld- og dimantbryllupspar hyldes med en god frokost, generøst givet af en af byens restauranter. Hver dag kommer forskellige festugekunstnere forbi og giver et nummer. Dagens par: Bente og Karl Nybo Andersen. Dagens restaurant: Borbjerg Mølle Kro.

 

Kl. 14.00: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 14.30: En kærlighedserklæring til en bog

Medvirkende Ageless.

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Kl. 15.45: Clairobasper og Balletskolens styltepiger med opvarmende løjer

før koncerten Song for Wendy.

Sted: Ved Storåen bag Musikteatret.

 

Kl. 16.00: Song for Wendy

Jazzklub 93 arrangerer en udendørs koncert bag Musikteatret med musikerne Mads Mouritz og Disa Jakobsdottir.

Sted: Ved Storåen bag Musikteatret.

 

Kl. 16.15: Kære Bazar

Muntre teaterindslag med Teatro Potlach.

Sted: Bazaren i Holstebro.

 

Kl. 16.25: Vort livs kærlighedshistorie

- en forestilling med får, gangstativer, en hest, tårnklatrere, dansk banjo-spiller, tamilsk violinist, pensionister, karatekæmpere og Jasonites. Afsluttes med Festpolonaise.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 18.00: Valse

Den forførende forestilling på stylter med Teatro tascabile di Bergamo, der hensætter tilskuerne til et svundet Europas sorgløse, men melankolske pragt i kejsertidens Wien, hvor kærligheden skjulte sig på bunden af et glas champagne, i damernes slangekrøller og herrernes stramme uniformskraver.

Sted: Thorsminde.

 

Kl. 17.00: Et stævnemøde med Naur-Sir

Arr.: Odin Teatret, Naur-Sir Borgerforening, Naur-Sir Skole.

Med Pontedera Teatro, Ageless, Jasonites, elever fra Naur-Sir Skole, orkestret fra LangeMetteGaard.

Tilmelding til efterfølgende fællesspisning via hjemmesiden www.naur-sir.dk, senest mandag d. 6. juni kl. 19.00. Pris: Voksne: 40 kr. / børn (3-16 år) 20 kr. / børn (under 3 år): Gratis. Alle medbringer glas, tallerken og bestik til eget forbrug.

 

Kl. 19.00: Midt om natten

Teatret Sløjfens meget stærke jubilæumsforestilling. Entré.

Sted: Friluftsscenen, Anlægget.

 

Kl. 20.00: PoesiKaravanen arrangerer Poesi på en torsdag

med gæster. Se om PoesiKaravanen under indledningen og søndag den 5. juni kl. 15.00.

Sted: Knudsens.

 

Kl. 20.30: En kærlighedserklæring til pedaler

Medvirkende Ageless.

Sted: Aktivitetscentret (Vestjysk Tandemklub).

 

Kl. 20.30 og 21.30: Festuge News

Se hver aften på storskærmen, hvad festugens lille filmugehold har indfanget af forskellige festugeindslag i løbet af dagen.

Sted: Storskærmen på Musikteatret.

 

Kl. 21.30 - 23.00: Den usynlige by

- gigantisk multiforestilling af Teatro Potlach. Med blandt andre: Teatro Potlach selv, Teatro tascabile di Bergamo, Pontedera Teatro, Jasonites, Odin Teatret, Holstebro Fitness, RMH - Rytmisk Musik Holstebro, mavedansergruppen Baladi, OrkesterEfterskolen, Sven(d)sk Swing, Holstebro Skakklub, Det Kgl. Teaters Balletskole Holstebro, Clairobasper, Holstebro Taekwondo Klub, Jimmigoa, Strikkecaféen i Ulfborg, musikeren Knud Avlund Frandsen, Elsebeth Breinholt og Maria Husted - Forfatterlinien, Foreningen til bevarelse af gammelt brandmateriel - Holstebro, Holstebro Folkedanserforening, Flamencoforeningen A Compas, Kajakklubben Pagaj, Musical & Teater-linien.

Sted: Odin Teatret og Beredskabsgården i Særkærparken 142 - 144.

 

Kl. 22.00 - 2.00: Kabaret Eros Er Os

Lad din kærlighed til musik, optræden, sjove indslag, interessante samtaler, flirt og svale øl komme til udtryk under den traditionelle kabaret, der styres af kapelmester Jan Ferslev. Alle festugens gæstekunstnere og mange lokale optræder.

Sted: Knudsens.

 

Kl. 00.15: Parade med Ageless.

Sted: Fra Færch Torv til Kabaret.

 

 

hjerte_lille.gifFredag den 10. juni:

 

Kl. 7.50: Morgensang. Loving Lisboa

Sted: Sevel Skole.

 

Kl. 8.15: Kursus. Loving Lisboa

Sted: Sevel Skole.

 

Kl. 9.30: En kærlighedserklæring til sol og måne

Med Ageless.

Sted: Afsnit P1, Holstebro Sygehus.

 

Kl. 9.30 og 11.00: Min herre, sikke noget! (Messieur, che figura!)

Uimodståelig morsom klovneforestilling med Teatro tascabile di Bergamo for alle børn og voksne.

Sted: Holstebro Bibliotek.


Holstebro Kirke og Danmissions sommermarked på Kirkepladsen:

Kl. 9.30: Morgenandagt i Holstebro Kirke.

Kl.10.00: Telt Café på Kirkepladsen. Kom og køb din morgenkaffe og rundstykker. Hele dagen vil der kunne købes kaffe, te og andre drikkevarer og ikke mindst diverse småretter.

Kl. 14.00: Bod på Kirkepladsen med "Pynt en Hjertekage" - pynt din egen kage til kaffen med alle mulige lækkerier. Overskuddet går til "Fremtidens Børn", et af Danmissions projekter samt til samtalegrupperne "Børn og unge i sorg" ved Holstebro Sogns Menighedspleje.

Kl. 15.30: De grønne pigespejdere laver aktiviteter for børn på Kirkepladsen.

Kl. 16.00: Vaffelsalg i Horsstræde.

Kl. 18.00: "Spis hvad du vil - et agape måltid" i teltet på Kirkepladsen. Vi sætter en buffet op til et kærlighedsmåltid - spis hvad du vil for kr. 40,-.

Kl. 20.00: Koncert med Holstebro Gospelkor i Holstebro Kirke.

 

Kl. 9.45: Vægterannoncering

af dagens program med Donald Kitt og Clairobasper på længselsfulde stylter.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 10.00: En kærlighedserklæring til solen og månen

Med Ageless.

Sted: Psykiatrisk døgnafsnit P1.

 

Kl. 10.00: Jasonites står for en underholdende gadeforestilling med gags, sang og musik.

Sted: Fra Grædemuren til Den Røde Plads.

 

Kl. 10.15: Tante Andante elsker at fjante

- børnekoncert med Tom Nagel, Jan Ferslev, Jacob Nyborg, Martin Damgaard og Pelle Henningsen.

Sted: Vemb Skole.

 

Kl. 10.30: Sange med følelse

Teatro tascabile overøser Kvinde på kærre med hjerteskærende sange.

Sted: Pladsen foran Det Gl. Rådhus.

 

Kl. 10.30: Den globale landsby

Teatro tascabile di Bergamo bytter sange og danse med landsbyens beboere.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 11.00: Min herre, sikke noget! (Messieur, che figura!)

Uimodståelig morsom klovneforestilling med Teatro tascabile di Bergamo for alle børn og voksne.

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Kl. 11.30: En kærlighedserklæring til en nyfødt

Med Ageless.

Sted: Fødegangen på Holstebro Sygehus.

 

Kl. 11.30: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

 

Kl. 12.00: Hyldest til Marens tvillingesøster

Jasonitterne frembringer sin dybtfølte hyldest til Holstebros mest berømte skulpturs tvillingesøster.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 12.15: Troldens kærlighed

- et teaterprojekt med børn fra Borbjerg Skole og Clairobasper. Se oplysninger om Troldens kærlighed under den 6. juni kl. 10.00.

Sted: Skave Skole.

 

Kl. 13.00: Vejen til mandens hjerte går gennem maven

Guld- og dimantbryllupspar hyldes med en god frokost, generøst givet af en af byens restauranter. Hver dag kommer forskellige festugekunstnere forbi og bidrager med et nummer. Dagens restaurant: Ristorante Pizzeria Italia.

 

Kl. 13.30: En kærlighedserklæring til et stykke kunst

Medvirkende Ageless.

Sted: Holstebro Kunstmuseum.

 

Kl. 13.30: Jasonites med elever fra Balletskolen og Rolf Krake Skolen

står for en underholdende gadeforestilling med gags, sang og musik.

Sted: Fra Grædemuren til Rådhushallen.

 

Kl. 14.00: Skuespillere fra Teatro Potlach på besøg i gågadenettet med dagens program.

Sted: Gågaden.

 

Kl. 15.00: Race Dog

Sted: Holstebro Bibliotek.

 

Kl. 15.00: Sang og kaffe

Loving Lisboa i kærlighed.

Sted: Sevel Plejehjem.

 

Kl. 16.15: Kære Bazar

Teatro Potlach opfører sin børneforestilling Fernandos fortællinger. Forestillingen er en charmerende blanding af gadeforestilling og dukketeater for både børn og voksne.

Sted: Bazaren i Holstebro.

 

Kl. 16.25: Vort livs kærlighedshistorie

- en forestilling med får, gangstativer, en hest, tårnklatrere, dansk banjo-spiller, tamilsk violinist, pensionister, karatekæmpere og specielt indbudte gæster. Afsluttes med Festpolonaise.

Sted: Kirkepladsen.

 

Kl. 17.30: Valse

Teatro tascabile di Bergamos vidunderlige forestilling - se mere om forestillingen under mandag den 6. juni kl. 20.00.

Sted: Ulfborg, ved Brugsen

 

Kl. 17.30: Stævnemøde med Sevel

Ageless, Pontedera Teatro, Jasonites, elever fra Sevel skole, lokale sangere og Dance of Love. Arr.: Odin Teatret, Sevel Borgerforening, Sevel Skole.

Sted: Sevel.

 

Kl. 19.00: Midt om natten

Teatret Sløjfens årlige og meget søgte friluftsforestilling. Jubilæumsforestilling. Entré.

Sted: Friluftsscenen, Anlægget.

 

Nordic_Sopranos.gif

 

Kl. 20.00: Kærlighed i operaen

At høre Nordic Sopranos, der optræder med et program med overskriften Kærlighed, er at opleve kærlighed. Nordic Sopranos består af de tre kvindelige sopraner danske: Pernille Wested Madsen, svenske Isabel Piganiol og norske Berit Meland. Arr.: Nørre Vosborg og Operaen i Midten. Billetpris: 225 kr. Buffet og billet: 395 kr.

Sted: Nr. Vosborg.

 

Kl. 20.30 og 21.30: Festuge News

Se hver aften på storskærmen, hvad festugens lille filmugehold har indfanget af forskellige festugeindslag i løbet af dagen.

Sted: Storskærmen på Musikteatret.

 

Kl. 21.30 - 23.00: Den usynlige by

- gigantisk multiforestilling af Teatro Potlach. Med blandt andre: Teatro Potlach selv, Teatro tascabile di Bergamo, Pontedera Teatro, Jasonites, Odin Teatret,  Holstebro Fitness, Alessandro Berdini, Isabella Di Cola -Teatroinaria Stanze luminose, mavedansergruppen Baladi, OrkesterEfterskolen, Sven(d)sk Swing, Holstebro Skakklub, Det Kgl. Teaters Balletskole Holstebro, Clairobasper, Holstebro Taekwondo Klub, Jimmigoa, Strikkecaféen i Ulfborg, musikeren Knud Avlund Frandsen, Elsebeth Breinholt og Maria Husted - Forfatterlinien, Foreningen til bevarelse af gammelt brandmateriel - Holstebro, Holstebro Folkedanserforening, Flamencoforeningen A Compas, Kajakklubben Pagaj, Rikke Frigast Jakobsen og Søren Julsgaard Kragh - Musical & Teater-linien. I samarbejde med Holstebro Kommune, Beredskabsgården,  Foreningen til bevarelse af gammelt brandmateriel og Odin Teatret.

Sted: Odin Teatret og Beredskabsgården i Særkærparken 142 - 144.

 

Kl. 22.00 - 2.00: Kabaret Eros Er Os

Lad din kærlighed til musik, optræden, sjove indslag, interessante samtaler, flirt og svale øl komme til udtryk under den traditionelle kabaret, der styres af kapelmester Jan Ferslev. Alle festugens gæstekunstnere og mange lokale optræder.

Sted: Knudsens.

 

hjerte_lille.gifLørdag den 11. juni:

 

Kl. 10.00 - 16.00: Danmarks største loppemarked

Tænk på din næste og støt Julehjælpen i Holstebro. Lions Club i Holstebro har i anledning af festugen taget initiativ til Danmarks største loppemarked under sloganet: Gør den "årlige oprydning" til en festdag. Få dine naboer med på ideen og afhold loppemarked ved alle havelåger / opgange lørdag d. 11. juni mellem kl. 10 og 16. Det er kun fantasien, der sætter grænser for kreativiteten, og jo flere der er med på denne gode ide i dit nærområde, jo flere gæster / købere vil I også få besøg af. Lad denne anledning være en god lejlighed til at mødes om et fælles projekt på tværs af generationer - det kunne måske være optakten til den årlige gadefest!
Man skal blot tilmelde sig på hjemmesiden: http://www.lionslopper.dk/ og indbetale kr. 100 pr. husstand efter anvisning ved at klikke på "tilmeld." Så er du med under tilmeldte lopper, når der er betalt. Nemmere kan det ikke være at støtte et godt formål og så også selv få penge i kassen.

Sted: Holstebro Kommune.

 

Kl. 10.30: Kærlighedsparaden

Alle festugens gæstekunstnere, Teatro tascabile di Bergamo, Teatro Potlach, Pontedera Teatro, Jasonites, Clairobasper, Ageless og Dance of Love sammen med Odin Teatret i et stort optog gennem Holstebro med serenader, sange, musik og danse både ovenfra og nede.

Sted: Gågaderne i Holstebro med slut ca. kl. 12.00 i Bazaren.

 

Kl. 11.00 - 11.30: Enestående koncert

OrkesterEfterskolens venskabsorkester fra Amsterdam, AYSO, spiller filmmusik for stort symfoniorkester. Hollænderne er på en genvisit på OrkesterEfterskolen, efter at de danske elever i maj måned var på besøg i Amsterdam. OrkesterEfterskolen og AYSO deltager sammen i en fantastisk opførelse af Bolero i aftenens udgave af Den usynlige by i Musikteatret.

Sted: Rådhushallen.

 

Kl. 15.00: Midt om natten

Teatret Sløjfens flotte jubilæumsforestilling. Entré.

Sted: Friluftsscenen, Anlægget.

 

Tangofestivalen-11-06-11-we.gif

Orquesta Típica Tangarte  © Sebastian Carlsson

 

Kl. 16.00 - 01.00: Holstebro Tango Festival 2011

Kl. 16.00 - 17.30: Tango- undervisning. Workshop for begyndere, lidt øvede og øvede/avancerede. Undervisere: Bryndis Halldorsdottir og Hany Hadaya, Island, www.tango.is, Martin Nymann Pedersen og Mette Munk Andresen - M2Tango, København og Lotte Thrane og Brian Falk - Århus.

Kl. 20.00 - 01.00: Festlig Tangoaften med dans til DJ-tangomusik med Bryndis fra Island og Eugene Weinburger som DJ.

Kl. 21.00 - 23.30: Tangokoncert med Tipica Tangarte - et formidabelt syvmands argentinsk-svensk tangoorkester, som spiller op til tangodans, så man bare må ud på dansegulvet.

Kl. 22.00 - 22.30: Tangoshowdance med de tidligere balletdansere Bryndis, Hany og Mette Munk Andersen.

Kl. 23.30 - 01.00: Tango-dans til DJ-tango-musik med Bryndis fra Island og Eugene Weinberger som DJ.

Tilmeldinger til workshop, aftenens forskellige aktiviteter og yderligere oplysninger: Svenning H. Sørensen, svenhoff@mail.tele.dk eller svenning@odinteatret.dk, tlf.: 21 27 38 42, herunder bordbestilling til aften-buffet til 129 kr. på Hotel Schaumburg.

Sted: Hotel Schaumburg.

 

Bryndís_Hany web.gif

Bryndís Halldórsdóttir & Hany Hadaya (Island/Østrig)

 

Kl. 17.00 - 20.00: Tamilsk landsby

Underholdning med masser af indisk musik og byttehandel mellem festugegæster og lokale. Arrangeret af Det tamilske samordningsudvalg i Holstebro og Odin Teatret.

Sted: Bazaren, Holstebro

 

Aflyst-aflyst-aflyst.gif

Kl. 19.30: Arabisk buffet - PoesiKaravanen er nået til Nr. Vosborg.

Digterne Abdallah Zrika fra Marokko og Thomas Boberg. Sangerinden Touria Hadraoui fra Marokko. Francesco Agnello, Paris, tryller på sin hang. Musikerne Uta Motz og Anders Allentoft. Iben Nagel Rasmussen læser sin far, Halfdans Rasmussens digte. Smag på den sublime mad fra det arabiske køkken, oplev poesien på flere forskellige sprog, lyt til de arabiske sange og den akkompagnerende musik. Special guest: fløjtenisten Janne Thomsen.

Buffet: 250 kr. fra kl. 17.30. Bestilling nødvendig: 97 48 48 97 eller www.nrvosborg.dk.

Sted: Nr. Vosborg.

 

Kl. 20.30 og 21.30: Festuge News

Se hver aften på storskærmen, hvad festugens lille filmugehold har indfanget af forskellige festugeindslag i løbet af dagen.

Sted: Storskærmen på Musikteatret.

 

Kl. 21.30 - 23.00: Den usynlige by

- gigantisk multiforestilling af Teatro Potlach. Med blandt andre: Teatro Potlach selv, Teatro tascabile di Bergamo, Pontedera Teatro, Jasonites, Odin Teatret,  Holstebro Fitness, Alessandro Berdini, Isabella Di Cola -Teatroinaria Stanze luminose, mavedansergruppen Baladi, OrkesterEfterskolen, Sven(d)sk Swing, Holstebro Skakklub, Det Kgl. Teaters Balletskole Holstebro, Clairobasper, Holstebro Taekwondo Klub, Jimmigoa, Strikkecaféen i Ulfborg, musikeren Knud Avlund Frandsen, Elsebeth Breinholt og Maria Husted - Forfatterlinien, Foreningen til bevarelse af gammelt brandmateriel - Holstebro, Holstebro Folkedanserforening, Flamencoforeningen A Compas, Kajakklubben Pagaj, Rikke Frigast Jakobsen og Søren Julsgaard Kragh - Musical & Teater-linien.

Desuden optræder OrkesterEfterskolen i et enestående samarbejde med skolens venskabsorkester i Amsterdam - i alt et 90 mand stort symfoniorkester, der opfører Ravels Bolero med dansere fra Balletskolen i en koreografi lavet specielt til denne dag. I samarbejde med Holstebro Kommune, Beredskabsgården, Foreningen til bevarelse af gammelt brandmateriel og Odin Teatret.

Sted: Odin Teatret og Beredskabsgården i Særkærparken 142 - 144.

 

Kl. 22.00 - 2.00: Kabaret Eros Er Os

Lad din kærlighed til musik, optræden, sjove indslag, interessante samtaler, flirt og svale øl komme til udtryk under den traditionelle kabaret, der styres af kapelmester Jan Ferslev. Alle festugens gæstekunstnere og mange lokale optræder.

Sted: Knudsens.

 

hjerte_lille.gifSøndag den 12. juni:


Kl. 7.45: En kærlighedserklæring til det at vandre

Medvirkende Ageless og Holstebro Fodslaw.

Sted: Vandringen starter ved Sønderlandsskolen.

 

Kl. 13.00: Forgabelse og forliebelse

Festugens sluttes af med en afskedens overraskende forestilling, hvor alle festugens kunstnere medvirker. Forestillingen instrueres af Eugenio Barba.

Sted: Anlægget.

 

Kl. 20.30 og 21.30: Festuge News

Se hver aften på storskærmen, hvad festugens lille filmugehold har indfanget af forskellige festugeindslag i løbet af dagen.

Sted: Storskærmen på Musikteatret.

 

hjerte_lille.gif hjerte_lille.gif hjerte_lille.gif

 

Kærlighedshistorier er støttet af Holstebro Kommune og Statens Kunstråds Scenekunstudvalg generelt. Gennem projektet Kunsten ude på kanten, hvor Odin Teatret har taget initiativ til at samarbejde med seks andre egnsteatre, spredt over hele Danmark i alle landets regioner, om at iværksætte lignende arrangementer som Holstebro Festuge i de pågældende egnsteatres hjembyer i årene 2012 - 2014, er Kærlighedshistorier desuden støttet af Statens Kunstråd og Region Midtjylland.

 

En række enkeltprojekter er generøst blevet støttet af Nordea-fonden, Færchfonden, Bikubenfonden, Statens Kunstråds Litteraturudvalg, Center for Kultur og Udvikling og Holstebro Kommunes Børnekulturpulje.

 

TOYOTA - STS Biler har generøst sponsoreret to biler under festugen.

 

Kærlighedshistorier finder blandt andet sted i: Bur, Idom-Råsted, Ulfborg-Vemb, Fjaltring (Lemvig Kommune), Tvis, Sdr. Nissum, Staby, Herrup, Mogenstrup, Vinderup, Mejrup, Hjelm Hede, Ryde, Skave, Naur-Sir, Ejsing, Thorsminde, Sevel og Holstebro.

 

Under devisen: "Støt din Bazar, gi' en dinar!" har Odin Teatret taget initiativ til i fællesskab at bakke op om det gode projekt, som Bazaren i Sønderlandscentret er. Odin Teatret er af den holdning, at gode og frugtbare kræfter fremmes, når fællesskabet står sammen om at støtte hinanden, når der er brug for det. Under mange af festugens arrangementer vil Odin Teatret sende en Aladdin-lampe rundt, hvor det så vil vise sig, om den indeholder magiske kræfter. De indsamlede midler skal gå til den aktivitetsforening, som oprettes i Bazaren.

 

Festugearrangører: Holstebro Filmklub, OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole, Holstebro Taekwondo Klub, Kultur & Frivillighuset, Kultur og Fritid - Holstebro Kommune, Holstebro Bibliotek, Holstebro Børnebibliotek, Vestjysk Kunstforening, Fotoklubben Blænde 96, Holstebro Kirke, Holstebro Kunstforening, Dagcenter Sønderland, Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland, Holstebro Museum, Jazzklub 93, Dagbladet Holstebro, Marens Vennelaug/Kulturvægterne, Ingrid Hvass, Det lille galleri i Mejdal, Musikteatret Holstebro og Black Box Theatre, VIA University College Holstebro, Maabjerg Sogn, Ejsing Beboerforening, Bjarne Nygaard Nielsen, www.kunstformidlingen.dk, Gudrun Gormsen, Golfclub Storådalen og restaurant Falling Water, Operaen i Midten, Arnold Busck Boghandel, Per Bech Jensen, Holstebro Handelsstandsforening, Uddannelsescenter Holstebro, Hotel Schaumburg, Tilsted Com, Holstebro Aktivitetscenter, Rytmisk Musik Holstebro, Hjerl Hede, Skærum Mølle, Orkester MidtVest, Holstebro Kunstmuseum, Nr. Vosborg, Svenning Hoffman Sørensen, Vinderup Kunstforening, FOF, Musikstøttekredsen Ulfborg-Vemb, Nordvestjysk Teaterkreds, Færch Holding, Nordvestjysk Musikkreds, Holstebro Gymnasium, Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Nielsen og Olivia Holm-Møller Museet, Birkelundskolen, Sløjfen, Nørrelandsskolen, Sct. Jørgens Skole, Dansk Talentakademi, Søren Andersen Arkitekter, Ensemble MidtVest, Holstebro Onsdag, kunst & design, Holstebro Musikskoles Støtteforening, Creativ Company, Holstebro Turistbureau, Holstebro RejseCenter, Borbjerg Skole/SFO, Det Kgl. Teaters Balletskole Holstebro, Børnehaven Thorsvej.

 

Yderligere oplysninger om festugen på  Odin Teatrets telefon 97 42 47 77. Odin Teatret, Særkærparken 144, 7500 Holstebro. Send e-mail: odin@odinteatret.dk.

 

Odin Teatret og alle Odin Teatrets inviterede gæstekunstnere takker alle de mange mennesker i Holstebro, der på den ene eller den anden måde uegennyttigt har bidraget til festugen enten med arbejdskraft eller andre ydelser.

 

Hjerter-paa-raekke.gif

 

Ret til ændringer forbeholdes.

 

 

 

PHOTOS

(Tommy Bay)

 

hjerte_lille.gif in Deutsch >>

 

hjerte_lille.gif in English >>

 

hjerte_lille.gif PRESSE

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag

- YouTube >>


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerte_lille.gif

 

Introduktion

 

FØR-Festuge Forestillingsprogram

og andre aktiviteter

- opvarmning til Holstebro Festuge


Lørdag d. 4. juni 2011 - Åbningsdag


Søndag d. 5. juni 2011


Mandag d. 6. juni 2011


Tirsdag d. 7. juni 2011


Onsdag d. 8. juni 2011


Torsdag d. 9. juni 2011


Fredag d. 10. juni 2011


Lørdag d. 11. juni 2011


Søndag d. 12. juni 2011 - Afslutning

 

Tak til ...

 

hjerte_lille.gif

 

 

Search

Newsletter

News from Odin Teatret

directly into your inbox.
Sign up for our newsletter.

Travelog

A selection of letters, news, reactions, thoughts from Holstebro and abroad.